تعمیر درب ضد آب

درب ضد آب ABS

درب ضد آب ABS

درب های ضد آب می توانند به دلایل متفاوتی همچون قرار گرفتن در معرض نور مستقیم، حرارت شدید و غیره دچار خرابی گردد. ما در این مقاله می خواهیم به بررسی دلایل خرابی درب ضد آب بپردازیم. معمولاً درب های ضد آبی که دچار خرابی می شوند دارای جنس روکشی هستند.

بررسی دلایل خرابی درب ضد آب

ضربه خوردن درب

آنچه که در درب های ضد آب روکشی، از نفوذ آب به درون درب جلوگیری می کند، روکش پلاستیکی آن بوده که پوششی روی کل درب ایجاد کرده و به اصطلاح انرا وکیوم می کند . ترک خوردن و آسیب دیدن روکش درب، بر اثر محکم باز و بسته شدن یا ضربه خوردن، سبب باز شدن مسیر نفوذ آب به درون درب شده و با توجه به ضد آب نبودن مغز این درب ها، پوسیدگی درب از داخل رخ داده و در نتیجه درب از بین خواهد رفت. در صورتی که اقدام به تعمیر روکش درب، پیش از پوسیدگی داخل آن نمایید، قادر به جلوگیری از خرابی درب خواهید بود. در غیر این صورت بایستی درصدد تعویض آن برآیید.
ارائه راهکاری جهت تعمیر روکش درب ضربه خورده و آسیب دیده
با کمک رزین ضد آب که قابل دسترس در مغازه ها و کارگاه های درب فروشی می باشد یا با استفاده از چسب آکواریوم، قادر به ترمیم بخش ترک خورده روکش، البته در صورت جدی نبودن صدمه ایجاد شده، خواهید بود و از این طریق می توانید مانع از نفوذ آب به درون درب و در نتیجه پوسیدگی آن گردید.

برآمدگی روکش درب به علت قرار گرفتن در معرض حرارت شدید

پلاستیک را می توان جنس روکش درب های ضد آب دانست و در صورت قرارگیری درب در مقابل گرمای رادیاتور شوفاژ، گرمای مستقیم خورشید و حوله خشک کن، می تواند دچار تغییر حالت شده و احتمال باد کردن آن وجود دارد.
در بعضی مواقع مشتریان به علت عدم آگاهی، در سونا، شوفاژخانه و موتورخانه از درب های روکشی ضد آب از قبیل ای بی اس استفاده می کنند. ولی مدتی طول نمی کشد که با خرابی درب ضد آب مواجه می شوند که سبب شکایت و نارضایتی آنها می گردد. در واقع مشتریان تصور می کنند که جنس فروخته شده به آنها نامرغوب بوده است. ولی واقعیت امر این است که نباید فضایی که در آن از درب روکش ضد آب استفاده شده است، بیش از حد گرم باشد.
روش مناسب جهت ترمیم خرابی درب ضد آب
معمولاً آن دسته از درب هایی که مستقیماً در معرض گرما بوده و دچار آسیب ‌دیدگی جزئی شده اند، یعنی رویه آنها فقط کمی باد کرده است را می توان به روش زیر ترمیم نمود:
ابتدا یک سرنگ سوزن دار و مقداری حلال پلاستیک مانند استون یا تینر فوری را تهیه نمایید. سپس سرنگ را از استون پر کنید. سوزن سرنگ را به آرامی در آن قسمت روکش که باد کرده است فرو کنید تا یک سوراخ کوچک به وجود آید و هوای آن خالی شود. بعد از آن، استون را به زیر روکش تزریق نمایید. در این مرحله می توانید سوزن را بیرون بکشید. آنگاه برای چسباندن روکش به مغز درب، آن را با دست فشار دهید و برای اینکه پلاستیک روکش خوب بچسبد، کمی آن را نگه دارید.

روش مناسب جهت ترمیم خرابی درب ضد آب

در آخر باید بگوییم که روکش درب هایی که ترمیم شده است، بسیار حساس می باشند. از این رو باید با ملایمت بیشتری نسبت به قبل با آنها رفتار نمود. همچنین از ریختن آب به صورت مستقیم بر روی آن قسمتی که ترمیم انجام شده است، خودداری نمایید.
امیدواریم که این مطالب برای شما مشتریان گرامی سودمند باشد و از آن نهایت استفاده را ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *